JSME PARTA, CO MILUJE
PŘÍRODU A DOBRÉ JÍDLO

Jsme parta přátel. Spojuje nás láska k přírodě a touha objevovat něco nového. A k tomu všichni doslova ujíždíme na dobrém jídle. Průnik těchto vášní jsme našli na farmě a v rámci projektu FarmUp. Každý jsme si v něm vybrali svou roli podle toho, co nás baví a v čem jsme zkrátka dobří.

  • DOMINIK A DAN

    CO-FOUNDERS
    #

    Po společném organizování řady oslav a sportovních akcí s přáteli se Dominik s Danem rozhodli využít fungující chemii a pustili se do vlastního projektu. Sdílejí touhu po životě v rovnováze mezi prací a odpočinkem chcete-li zábavou. A tím vznikla myšlenka naučit takové rovnováze i ostatní. Spojuje je láska k fotbalu, elektronické hudbě a také jejich znamení. Oba jsou berani, absolutně zažraní do projektu. Ač je život v metropoli a jejím kulturním podsvětí baví, stejně tak rádi z města utíkají.

  • ADOLF

    Farmer
    #

    Adolf je jedním z důvodů, proč Farmup vlastně vznikl. Jeho poutavá životní vyprávění učarovala autory projektu natolik, že se rozhodli je ve spojení s kvalitní gastronomií předávat dál. Adolf je workoholik s ohromně zajímavým životopisem, majitel farmy, kterou v posledních letech buduje, ale především skvělý společník. Jeho prohlídky po farmě jsou tak oblíbené, že někteří neváhají a účastní se jich za den hned několikrát. Pevně věříme, že vás nadchnou úplně stejně.

  • Scott

    CHEF
    #

    Scott, přestože je newyorčan, mluví bezvadně česky. Slávu si v Čechách vydobyl proslulou burgrárnou BlackDog, kterou založil a šéfoval kuchyni. Před tím ovšem sbíral inspiraci po celém světě. Cestoval a vařil v Mexiku, Peru, Libanonu nebo Vietnamu. Jeho prioritou jsou vždy kvalitní čerstvé suroviny od pečlivě vybraných dodavatelů. Scott miluje přímý kontakt se strávníkem, proto myšlenku vařit v otevřené kuchyni na farmě okamžitě přijal za vlastní. Při vaření si přirozeně uvědomuje ekologickou odpovědnost a v kuchyni se snaží o co nejmenší nejlépe žádnou “ekologickou stopu“. Proto razíme koncept lokálních surovin a co možná nejšťastnějších zvířat.

  • VERČA,
    JONÁŠ A TADEÁŠ

    Service
    #

    To, že je u nás zákazník opravdu vždy na prvním místě, je zásluha především sehraného servisního týmu. Roky zkušeností v top gastronomických projektech pro nás nejsou hlavním kladem této trojice. Tím je samotná snaha vždy s úsměvem vyhovět každému zákaznickému požadavku. Vybrali jsme pro vás silně extrovertní partu, pro kterou neexistuje jiná než skvělá nálada. Nerozlučnou dvojici Tadeáše s Jonášem doplňuje Verča, která dodává tolik nutný dámský vhled.

  • PÉŤA A MONČA

    Bartenders
    #

    Když se projekt začal připravovat, o barmanech bylo jasno hned. Péťa s Mončou tvoří sehraný tým, ošlehaný jak každodenní barmanskou prací, tak účastí na spoustě akcí. Stále s úsměvem na tváři, stále s chutí vymýšlet nové kombinace drinků a především s chutí předávat taje svého řemesla dál k zákazníkům. Využijte svou šanci a podiskutujte s Péťou a Mončou třeba o karibských rumech, o svém oboru vědí prakticky vše a informace si nechtějí nechávat pro sebe.

Poznejte nás osobně
na následující akci FarmUp.

Přehled akcí

Sledujte FarmUp na Instagramu